jueves, 7 de septiembre de 2017

HERCULES C.F 2 - CES 0

PRIMERA DERROTA DE LA TEMPORADA
Complicat treure alguna cosa positiva si tens tots els elements en contra. El Centre d'Esports Sabadell ha patit a Alacant la primera derrota de la temporada en un enfrontament condicionat per l'actuació arbitral, que ha expulsat a Aleix Coch passada la mitja hora de joc i ha convertit una falta fora de l'àrea en penal al quart d'hora de la segona part. Una sensació de frustració generalitzada entre la plantilla després de complir el guió fil per randa fins a aquesta acció.
Els primers 36 minuts de partit dels homes de Toni Seligrat han estat impecables en defensa, desactivant qualsevol intent de perill de l'Hércules, que majoritàriament arribava en centrades laterals. Només mancava una mica més de clarividència a l'hora de generar ocasions en pilotes llargues. Però, en aquest minut, el col·legiat Sánchez Gómez ha ensenyat la segona groga a Aleix Coch quan l'acció ja estava prèviament invalidada. Un espectacle força esperpèntic. Després d'ensenyar la targeta al central arlequinat, no ha tret automàticament la vermella i el joc gairebé estava en marxa però el seu assistent l'ha hagut de corregir mentre seguia buscant dorsals.
El fet d'estar amb un home de menys ha fet recular metres al CE Sabadell. Un xut al pal de Juli i una rematada de cap que ha fet volar Roberto han posat en avís a la defensa arlequinada. Però al quart d'hora de joc de la reanudació, la segona acció polèmica. Falta de Marc Martínez que, tot i deixar la marca de la gespa aixecada a un metre de l'àrea, s'ha convertit en penal. Chechu Flores ha enganyat Roberto i ha obert la llauna. El fet de jugar amb un home de menys en un escenari tan ampli com és el Rico Pérez s'ha notat en el físic arlequinat i, 12 minuts més tard, Carlos ha sentenciat en una rematada de cap.
Un arbitratge molt discutible que ha condicionat el treball que havia fet l'equip durant la primera mitja hora de joc. Com a nota positiva, cal destacar el debut del jove José Luís Trápaga. El CE Sabadell tanca la tercera jornada en 12a posició amb 4 punts abans de rebre el pròxim diumenge (19:00) el Badalona a la Nova Creu Alta i després de dos desplaçaments consecutius.