martes, 31 de octubre de 2017

UE Llagostera 0 - CES 2

L'invent torna a funcionar

El CE Sabadell tira d'ofici per endur-se tres punts molt valuosos de Llagostera (0-2)

Pedro Capó, Víctor Martínez i, avui, Alasana Manneh. Tres són els experiments que s'ha tret de la màniga Toni Seligrat en les darreres jornades per diferents circumstàncies i tots ells han acabat amb un resultat més que positiu. El futbolista gambià ha debutat avui amb la samarreta del Centre d'Esports Sabadell i, com va fer Víctor a Sagunt, s'ha estrenat marcant el primer gol del partit. A més, el d'avui ha servit per sumar tres punts importantíssims contra la Unió Esportiva Llagostera i quedar-se, a l'espera que es completi l'onzena jornada, a les portes del playoff.
La primera part només ha fet que confirmar les previsions: joc aeri, interrupcions, segones jugades i poques ocasions. De fet, cap dels dos equips ha xutat entre els tres pals. Per part arlequinada, només una centrada de perill del mateix Alasana a la qual no ha arribat a rematar Víctor amb el cap per pocs centímetres. El Llagostera ha portat el domini de la possessió però el Sabadell ha estat molt ben plantat a nivell defensiu i no ha concedit ocasions al rival.
Més animat ha començat el segon temps, amb intents més perillosos de Gabarre i Felipe Sanchón que feien presagiar el final de la treva entre ambdós equips. El contrapunt han estat les lesions musculars de Pedro Capó i Óscar Rubio, que no han pogut acabar el partit. Però el Sabadell ha fet el més complicat, avançar-se en un escenari de dimensions reduïdes i gespa artificial. Víctor ha cedit d'esperó per Alasana i el futbolista cedit pel Barça ha definit al pal curt de Marcos.
Amb el gol arlequinat, partit absolutament controlat pels homes de Toni Seligrat. Només faltava una segona estocada per no repetir el guió d'altres jornades. I aquesta ha arribat a deu minuts del final. El mateix Víctor ha provocat una perillosa falta a la frontal que s'ha encarregat de xutar Sanchón. Pilota a les mans de Guichón i penal favorable al conjunt arlequinat. Felipe no ha perdonat, definint a l'escaire esquerre, i ha posat el llacet a una segona part immaculada del Sabadell.
Al final, eufòria desfermada entre l'afició desplaçada al Municipal de Llagostera, que ho han pogut celebrar picant de mans amb els jugadors. Temps just per a celebracions, ja que aquest dimecres arriba la jornada intersetmanal amb una cita doble: a les 16:00, presentació de tots els equips del club, i a les 18:00, dotzena jornada contra l'exequip de Seligrat, el CD Alcoyano.

No hay comentarios:

Publicar un comentario