lunes, 2 de abril de 2018

CES 0 - UE Cornella 0

El premi es resisteix

Un CE Sabadell superior i dominador topa contra el mur defensiu de la UE Cornellà (0-0)

Tots els ingredients estan posats. L’estructura defensiva i posicional del Centre d’Esports Sabadell és de les millors, per no dir la millor, del grup. Però la salsa d’aquest joc, el gol, és un bé comú i escàs a la categoria, i avui l’equip ha tornat a posar tot de la seva part per aconseguir-ho contra un rival que està en plena lluita per al playoff, la UE Cornellà, i que avui s’ha presentat a la Nova Creu Alta amb un plantejament ultradefensiu.
El guió, pràcticament calcat al que hem viscut durant tot el mes de març. Un CE Sabadell extremadament superior al seu rival durant els primers 45 minuts, dominador de la pilota, que ronda l’àrea contrària i que genera totes les ocasions. Una declaració d’intencions, la sortida dels homes de Toni Seligrat, avisant per mitjà de Josu i Felipe Sanchón.
Però la millor ocasió ha arribat passada la mitja hora de joc, quan Arturo s’ha quedat tot sol davant Craviotto. L’exporter arlequinat li ha endevinat les intencions al murcià i ha rebutjat el seu xut.
Jordi Roger, sancionat a la grada, ha mogut fitxa al descans i ha introduït un jugador defensiu més, actuant en molts moments al darrere amb una línia de cinc i fins a sis homes. Tot un mur que ha equilibrat les forces i que ha fet que durant el segon temps es veiessin poques ocasions. El Cornellà només ha avisat tímidament en algun contraatac aïllat ben resolt per Migue i Pol Moreno, i en una rematada de cap de Valentín al lateral de la xarxa.
Els de Toni Seligrat també han gaudit d’una claríssima ocasió en el segon temps. Ángel ha posat una pilota mil·limètrica a l’espai i Óscar Rubio, venint des del darrere, ha engaltat un xut creuat que ha sortit fregant el pal dret de la porteria de Craviotto.
El Centre d’Esports Sabadell marxa de Setmana Santa en una tranquil·la onzena posició amb 41 punts, abans de tornar a la feina i visitar en el primer diumenge d’abril (12:00 hores) l’altre equip arlequinat del grup, el CD Ebro.
I aquesta crònica finalitza avui amb un reconeixement cap als tres periodistes que han estat homenatjats a la Nova Creu Alta i que han informat amb professionalitat sobre el club a les pàgines del Diari de Sabadell: Pere Figueras, Jordi Sánchez i Lluis Franco.

No hay comentarios:

Publicar un comentario